dimarts, 22 de febrer del 2011

COMPOSITORS:

John Kander: John Kander Harold (18 de març de 1927) és el compositor d'una sèrie de musicals com a part de l'equip de compositors de Kander i Ebb. Els musicals més importants són Cabaret i Chicago.





Andrew Lloyd Webber: Andrew Lloyd Webber, Baró de Sydmonton, compositor britànic (South Kensington, Londres, 22 de març de 1948) és un dels compositors teatrals més famosos de finals del segle XX amb obres que s'han mantingut amb gran èxit tant a Broadway com en el West End londinenc. Obres importants són cats i el fantasama de la opera.





Stephen Sondheim: Stephen Joshua Sondheim ( 22 de marzo de 1930) es un compositor y letrista estadounidense, especializado en el género musical. Obras importants són Sunday in the Park with George, Dick Tracy i Sweeney Todd.





Leonard Bernstein:Leonard Bernstein (nascut el 25 d'agost de 1918 i mort el 14 d'octubre de 1990), compositor, pianista i director d'orquestra nord-americà. Va ser el primer director d'orquestra nascut als Estats Units que va obtenir fama mundial. És conegut per dirigir l'Orquestra Filharmònica de Nova York, els seus Concerts per a joves a la televisió dels 60 i les seves múltiples composicions, entre elles West Side Story (1961), Candide i Un dia a Nova York (1949).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada